Annons
Annons


When your reading this I’m not here.


10477015_10154348950185634_6018363903330709608_n
En dag i somras där vi fan inte hade några problem.

Hej älskling. Det är Frida här… Du hade glömt att logga ur så jag tar tillfället i akt att smita in här. Du är världens finaste tjej, du har en energi som få, galna ideér som ingen annan och ett skratt som smittar av sig. Du får med mig på de sjukaste upptågen och jag tvekar inte ens för att du är så jävla bra på att övertyga mig om att någonting om kanske är helt fucked up, kanske blir LITE kul. Så gör vi det, och så går det åt helvete. Men det var ju roligt iallafall. Oftast. Jag älskar dig, och jag blir ledsen när jag ser att du mår dåligt. Jag försöker mitt bästa för att lätta ditt hjärta lite, men det är svårt, för du håller mycket inom dig. Det ser jag. Men jag kämpar fram det, tvingar dig att berätta lite mer för varje gång. I din takt. Jag vill att du ringer mig, så fort det känns jobbigt, jag vill att du vet att du aldrig är jobbig, ringer olägligt, eller att minsta lilla grej är ”för jobbig”, för att vara heartbroken är det värsta som finns. Och ingen förtjänar det. Speciellt inte du Ellen. Så, ring mig när du behöver någon att prata med. Always. Du är fantastisk. Nu ska jag återgå till att umgås med dig, man får passa på. Jag ska tjata på dig ännu mer om hur du mår. Så, here I come.

Annons

Jag älskar dig. 

Frida.AnnonsLaddar