Annons
Annons


What a night!


Ah, helt slut! Jobbat heeeela långa dagen. Sov ganska dåligt inatt också på grund av vissa anledningar.. Men sådant ska inte få upprepas! Nytt liv, nytt tänk!! Jag är bra

Annons

, för bra för mitt eget bästa många gånger.

I alla fall, vi sålde helt galet bra idag! Totalt 23 flaskor Jäger, och rekordet låg på 5 flaskor på en timme. Det var full rulle hela tiden, vilket gjorde att tiden gick fort. Vi dansade och skrattade bakom baren och hade det hur kul som helst!! Nu hoppas vi på en månads jobb i Sälen efter vecka 10, skulle inte sitta fel. Kanske kan vara världens slappaste och roligaste jobb? 3 timmars arbete per dag, resten ute i backen. Life as it should be. Jag måste verkligen ut med brädan snart!!

Ne, nu ska jag och Emma dö i hennes säng. Imorgon blir det mellandagsrea! Har pengar som jag vann på Black Jacken och dricksen från idag, då är jag värd att få köpa mig något fint tycker jag. Sedan drar jag med tåget hem till feta Vingåker. Ska få ordning på mitt liv. Har grejer på Ggggggg. ;D

God natt på erAnnonsLaddar