Annons
Annons


Vinnaren av Engmo Dun-kit


Jag har haft en tävling på Instagram där man kunde vinna ett set innehållande kudde och täcke från Engmo Dun, i samarbete med Dunbutiken. Täcket är detsamma som används på Grand Hotel!!! Dunbutiken ligger på Grevturegatan 24 i Stockholm, och är ett nystartat företag av de två entreprenörerna Jakob Dehnisch och Zackarias Ulvskog. Dunbutiken blev till efter att Jakob övernattade på ett gotländskt boutiquehotell för flera år sedan. En sådan där upplevelse där han tänkte ”tänk om man kunde få sova så här varje natt”, och då uppkom idén om att alla ska ha en sån härlig upplevelse varje natt, och inte bara på hotell.

Annons

Jag fick låna hem täcke och kudde för att testa skillnaden, och jag kan bara säga.. shit! Haha. Det var så lätt, som att ha ett moln på sig typ. Inte för att jag haft ett moln på mig nån gång.. men ändå. Det är så det måste kännas…. SÅÅÅ grattis tiiiilll….. @adiabeticslife du har vunnit ett täcke och en kudde från Engmo Dun!! <3

Om ni vill kika på produkterna så finns allt på www.dunbutiken.se =) Finns bl.a. jättefina påslakanset från GANT, och ni får 20 % rabatt om ni använder rabattkoden ”ellen”. Kram!

12395602_10156389071785217_765336006_n

 AnnonsLaddar