Annons
Annons


Vinnare av biobiljetter


Grattis till Kerstin Lindgren!
Du har vunnit två biobiljetter till filmen och ett nagellackskit från OPI =)
(Har mailat dig)

ste_film_fifty_3145411(Bilden är tagen från stoppapressarna.se)

Igår var jag på premiären av ”Fifty Shades of Grey”. Filmen var heeelt okeeej, men typ.. jag vet inte. Det var ju lite pin att sitta där med alla människor runtomkring sig så är det en stor ruta med tuttar och slickeri och tjofadderittan. Asså, hela filmen kändes väldigt, plain eller hur jag ska förklara det. Den var lite seg.. Det var liksom ingen spänning direkt eller nån känsla av ”ojoj, vad ska hända nuuu dååå”. Vet inte om det var för att jag läst böckerna men.. Ja, filmen har varit så otroligt hypead och därför hade jag väl ganska höga förväntningar. I böckerna får man ju läsa alla hennes tankar i huvudet, det får man inte på film, så då tycker jag man kunde ha blandat i liiite mer action. Sedan förstår ju jag att man inte kan gå från handlingen. Men ja, den var typ exakt som boken.

Annons

Jag är emot kvinnomisshandel av alla dess former. I slutet tyckte jag att det blev obehagligt. Och samtidigt ska man tycka synd om killen ”för att han har ett förflutet”. Nja. Den har man ju hört förr.. Å andra sidan är det ju bara en film.. jag är emot mord också liksom, men jag går och tittar på deckare ändå.

Men nä, jag är inte kär i Mr. Grey… dumma Grey!! Haha.AnnonsLaddar