Annons
Annons


Vi lever primitivt i hollywood


Haha. Jag kan börja med att säga – Hollywood är inte så glammigt som man tror! Hollywoodlockar? Ha! Haha. Nej då, men jag trodde på något sätt att det skulle vara ”mer” och inte att hela walk of fame skulle vara flera hundra meter? Jag hade tänkt mig en liten plätt med bara de mest allra kända namnen, men nej.

Annons

De flesta har jag inte en aning om!! Vi bor på det mest sketna hostellet jag någonsin varit med om! Det känns som att vi sover i en fängelsesäng, haha. Äsch! Nu ska jag sluta klaga. Idag ska vi ut på någon tur som alla i varje gatuhörn snackar om. Kolla på kändishus osv.. Beverly Hills måste ju så klart också besökas! Ellen ska nog försöka sova en liten snutt till! Kram!

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com


AnnonsLaddar