Annons
Annons


Vi får inte nog av bilder va? Nee?


Haha, jag har inte så mycket att skriva om, så jag bjuder på lite ännu mer bilder från gårdagens spektakel! =) Den här gången har jag snott bilderna från Sebastians blogg.

Haha jag ser ut som en litet troll, jag är nog ett litet sött troll tror jag =) Nu sitter jag hemma hos Caroline Kuhmunen, hon får mig alltid på bra humör.

Annons

Hon är dock och dansar nu, så jag har fått låna dator så jag kan få utlopp för mitt dagliga databeroende. Snart kommer hon tillbaka och då ska vi göra flygande Jakob vilket är det godaste som finns typ :D Jag lyssnar på livesång här förresten! Carolines pojkvän och Kevin sitter och gör låtar här bredvid! Det är jag och Highschoolmusical här

Och så fyller jag på med en bild från Jannies blogg också:AnnonsLaddar