Annons
Annons


Veckan som kommer


Redan måndag, igen? Tiden går fort. Den här veckan ser bra ut för mig! Jobb idag och imorgon, men på onsdag drar jag mig till Stockholm för att gå på en ”oförglömlig afton”, vi träffas klockan 18 utanför ett hotell och sedan ska vi åka buss till något coolt cowboyställe! Det låter sjukt skoj.

Annons

Men, jag ska ta det lugnt eftersom att jag ska på arbetsintervju på NK dagen efter. Spännande!

Helgen då? Ser lugn ut. Jag hoppas på att Tilda är ledig så vi kan planera lite USA! Det är ju faktiskt bara runt 20 dagar kvar tills jag drar och lever drömlivet i en månad och en vecka… Aah, det sprätter och pirrar i magen när jag tänker på det. Fyfan vad skoj vi kommer ha!!! Jag vill att det ska bli tisdag den 9:e november nuuuuu. (Eller nej, den 7:e för då fyller jag år).


Hela brudgänget samlat i Cypern 2008. Gash vad kul vi hade!!

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com


AnnonsLaddar