Annons
Annons


Våga klaga – man vinner på det ;)


Kolla vad jag fick efter att ha ringt till de som gjort smörgåsgurkan med en metallpinne i! Jag skickade föremålet till dem och fick 150 spänn back! Thank yoouuu! Dessa kan man handla för på Lindex.

Annons

Nice! Är ni sådana som vågar gå tillbaka med något om det är fel på det? Skulle ni vågat ringa till smörgåsgurkeföretaget som jag gjorde? Jag har gjort sånt här ända sedan jag var.. 11 säkert. Anledningen till att jag frågar är för att jag vet att många inte vågar.. Man ska våga! Det är inte farligt? Bara ett samtal.

Jag har bl.a. ringt till ett flingföretag eftersom jag fick en torkad larv i min müsli. Jag har ringt till ABBA seafood för att jag fick inävlor i min kaviar.. Sedan har jag hört andra som ringt när de fått en annan godissort i sin godispåse and so on…

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com


AnnonsLaddar