Annons
Annons


Vad kan man göra i Sälen, förutom att åka skidor?


Man behöver faktiskt inte åka skidor bara för att man är i Sälen. Idag ska jag till Experium! Det är ett stort vattenland som de byggt upp i Lindvallen. Och jag ska åka FlowRider!! Jag är SÅ taggad. FlowRider sprutar ut vatten och så kan man surfa, svårt att förklara.. Meen. En av mina drömmar är ju att lära mig surfa, så nu kan jag träna lite på mina skills tills jag lär mig surfa på riktigt.

Annons

De har även 3D-bio, bowling, spa och gym (SATS). Andra grejer man kan göra är t.ex. is-gokart, hundspann och snöskotersafari… m.m..

FlowRider-Double-9
Men just nu ska jag chilla lite till på mitt stökiga hotellrum, och kolla ett till spännande avsnitt av Revenge!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERALite nyvaken så där, haha.AnnonsLaddar