Annons
Annons


Stjärnkusken


Sorryyyy för att jag varit så otroligt kass på att blogga. Jag är inne i ett sånt där stressmoln (ja, som alltid nowadays). Men jag ska verkligen försöka uppdatera mer. Nu befinner jag mig ute på vischan i alla fall, och spelar in programmet ”Stjärnkusken” som kommer börja att sändas den 26:e juni.

Annons

Första tanken när jag fick förfrågan om att tävla i trav var… vem i helskotta kommer vilja se på det? Men sedan gjorde jag lite research och det är faktiskt en rätt så bortglömd sport som verkligen borde lyftas fram i ljuset. Så jag tänkte, äh, vi kör. Dessutom är det ju så härligt att få vistas bland djur och att få lära sig något nytt. Något att checka av på CV:et liksom.

Första veckan är nu avklarad och har lärt mig massa nytt. Det är en helt ny värld att få kliva in i! Men det är en stor sport alltså, med otrooooligt mycket pengar i omlopp. Elitloppet som gick av stapeln i helgen, 402 miljoner omsattes!!! Kan ni fatta?? I andelsspelet var det 27 personer från Eslöv som fick hämta ut 700 000 kr var. Det är så vilt!!!

Bild 2015-06-03 kl. 17.40 #2

 

Här sitter jag, Patrik Sjöberg och Behrang Miri i en av barackerna där vi får vänta på att det är våran tur att filmas och synkas. Ja, det har blivit en heeel del väntan de här dagarna.

Skärmavbild 2015-06-03 kl. 17.52.45

Hela glada gänget.

Zimzon, Kee Marcello (fd. gitarrist i Europe), i bakgrunden ser vi härliga Camilla Henemark (fd medlem i Army of Lovers) jag, Petra Tungården (moderedaktör), Cecilia Ehrling (dansare), Behrang Miri (artist) och Patrik Sjöberg (fd höjfhoppare).AnnonsLaddar