Annons
Annons


Urinvägsinfektion och lockar


Idag körde jag på lockigt hår. Men gud vilken tid det tog. Trodde armen skulle krampa sönder. Fick ta ner den och skaka den flera gånger. Sen när jag var klar med ena sidan. Skitnöjd. Så har jag hela andra sidan kvar.. Mitt lilla rafshår tog typ 30 min, skänker en tanke till er som har långt och tjockt hår.. måste ju ta 2 timmar? haha.

Annons

Mm, och sen en liite mer jobbig sak. Jag har fått en jävla urinvägsinfektion. Förut så fick jag det jätteofta, vilket gör att den blir ännu mer aggressiv. Kissar blod direkt och det gör sååå ont. Kunde inte boka tid hos en enda vårdcentral?? Enda som gick var närakuten efter kl 17. Men det hade jag inte tid med. Tänkte åka hem till Vingåker, så jag ska passa på att gå på den vårdcentralen istället. Inget knussel där inte. Så nu är det bara till att hålla käft och lida lite till i morgon.

Men trots att jag har urinvägsinfektion och kissar bluuuuud så är jag glá ändå, för jag har ju lockar i håret!!

10934438_10155161296190217_600603306_nAnnonsLaddar