Annons
Annons


Tysk serie och snygga möbler


Kom hem för några timmar sedan, är rätt så slut efter att ha filmat i 3 dagar. Det är SJUKT kul, men det är mycket energi som går åt! Speciellt när man får sitta och vänta så länge och sen.. poff! Action!! Det var väldigt speciellt att få spela mot tyska skådespelare, haha. Jag hade förstod ingenting av vad de sa, men jag hade ju läst manus så jag visste ju vad jag skulle svara – på svenska då. Det är helt galet så stort det är med dubbning i Tyskland! Om vi hade gjort så här i Sverige hade ju folk fått krupp.. haha. Serien kommer inte sändas förrän i höst tror jag, och inte i Sverige, så det finns inte så mycket mer att säga om det då! 😛

Annons

Jag beställde precis lite kontorsmöbler, jag klarar inte av att sitta med alla mina viktiga papper utspridda bland matkladd i köket. Så nu har jag beställt ett skrivbord och ett skåp där jag kan förvara allt viktigt! Måste köpa en stol också, men det får jag göra nästa månad. Blir ju lite halvt ruinerad här!

Mike tycker att vi ska ha lite mer färg hemma, så galet nog har vi köpt ett BLÅTT skåp! Men jag tror fasiken att det kan bli riktigt läckert!

Skärmavbild 2016-02-19 kl. 15.18.26 Skärmavbild 2016-02-19 kl. 15.19.46

Det blåa skåpet kommer från märket Decotique. De har riktigt snygga möbler, benen till skåpet är ju mmhm!! Bordet kommer från House Doctor.

Skåpet köpte jag på Royaldesign.se och skrivbordet på rum21.se =) Jag tror jag ska köpa en sån genomskinlig Kartell-stol till skrivbordet, men är inte helt hundra än.. Beror lite på hur allt kommer se ut i verkligheten.AnnonsLaddar