Annons
Annons


Trött!


Nä fy vad trött jag är nu… Kunde inte somna igår heller eftersom Jesper inte svarade i telefonen, så jag var skitorolig för att något skulle ha hänt. Jag somnade till slut och fick svar runt 8 på morgonen, det känns bra :P Haha! Nej, men jag vet själv hur det är i Spanien, man börjar ju förfesta vid 12 och går ut vid två kanske, lite skillnad mot här där man går ut vid 12.

Annons

Så det blir sena nätter! Ganska dumt att det är så eftersom man borde vara pigg dagen efter och sola? Right?

Aja, gårdagen då. Helt okej, men det där med gaypartyn var faktiskt inget för mig. Jag kände mig mer manlig än de flesta där, och det kändes… Jag vet inte, konstigt? En grej som var heeeeelt sjuk, jag träffade två tjejer, skittrevliga, men jag hörde att den enas röst var lite mörk? Efter några timmar fick jag svar på att båda var killar? Jag förstod ingenting, ingenting. Haha, här kommer jag från bondehålan! Well, jag fick förresten se två killar hångla, var inget speciellt med det.

Så, jag tror jag har fått nog av Pride redan. Saknar Jesper gör jag också, det är en hel vecka tills vi får ses igen…… Nu ska jag käka klart min frulle (som består av youghurt) och sedan ska jag antingen åka hem till Vingåker eller så stannar jag. Känner att min ekonomi tryter dock… Tror det blir myskväll i Vingåker… Jag får Pride:a mer nästa år, lite i taget.

Ellen

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com


AnnonsLaddar