Annons
Annons


TILDA ÅKER TILL NYC IMORGON!!


Oh my…… De sista orden jag sa till Tilda innan hon stängde ytterdörren här hos Amanda var ”Vi ses i Orlando”. HUR SJUKT ÄR INTE DET??! JAG DRAR OM 10 DAGAR OCH JAG KUNDE INTE LÄNGTA EFTER DET MER ÄN NU!!!!!!!!! Jag vill bara härifrån!!! Det finns inget hellre jag vill än att – DRA. DRA. DRA! Och jag DRAR om 10 dagar. Jag ska packa så lite i min väska. Jag ska shoppa mycket och jag ska ha så otroligt kul!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH!!!! Kan inte tiden gå fortare? Jag vill inte tänka mer. Jag vill härifrån. Fuck THE SWEDISH LIFE, avundsjukan och alla problem.

Ja, jag är lite bitter idag, fast ändå så glad. Imorgon drar jag och Emelie till Karlskrona, det ska bli riktigt skoj!

Annons

Click on people’s faces in the photo to tag them.
AnnonsLaddar