Annons
Annons


Thailand om 2 dagar!


Nu börjar jag få lite resfeber här.. Jag tror också att det är lite stressad, har pressat in lite mycket saker innan vi ska åka. Igår gjorde jag en filminspelning med Christoffer Nordenrot och Magnus Sundberg (sjukt roliga killar). Idag spelade jag Snövit och om några timmar åker jag till Gotland för att filma hela dagen imorgon, åker till Stockholm på tisdag morgon och landar i Bromma 8.45 och åker direkt därifrån till Arlanda för att åka till Thailand….. Vilket betyder att jag måste packa allt ikväll och ta med min Thailandspackning till Gotland, haha. Är liiite orolig för att planet från Gotland ska bli försenat eller nåt… then I’m screwed…

Annons

Mike har i alla fall spenderat de här två veckorna med att boka med hotell! Vi kommer att bo på olika delar av Phuket, 2 nätter på varje hotell, och en natt ska vi bo på nån Monkey beach som Mike hade hittat, alltså en ö med vilda apor.. jag är lite skitskraj för det men.. ja. Vi får se om det blir det eller nåt annat spontant kupigt!

Jag vet inte om vi skjutit oss själva i benen genom att boka så många olika hotell.. Mikes idé. Kommer säkert bli så att man blir kär i ett hotell, så vill man inte därifrån, haha. Har aldrig gjort på det här sättet förut, men tror faktiskt det ändå kan bli ganska kul! ”Hotel-hopping”.

Så här ser i alla fall vår resplan ut:

turistkarta-over-phuket-1
1.
Sri Panwa.

02sri-panwa-phuket-location-luxury-pool-villas-hotel-resort-cape-panwa-best-sea-view-location-thailand

2.
The Pavilions

830

3.
Point Yamu

slideshow_63800592-H1-point_yamu_3bd_villa-1526

4.
Aleenta

APH_ALEENTA_POOL_VILLA_1

Alltså jag dööör när jag ser bilderna. Känns som på film. Det känns nästan overkligt att vi ska bo så här.. Jag vet dock inte exakt vilken typ av rum vi kommer att få och jag vill inte heller ha för stora förväntningar… Men jag tror att vilket rum som helst kommer att få mig att tappa hakan!! Shit vad jag behöver de här känner jag.. vill åka NU nununu!!

Nej, nu måste jag packa det sista! Flyget till Visby går om 2 timmar! Puss på er! AnnonsLaddar