Annons
Annons


Tävling i samarbete med salong Fru Quist i Katrineholm


Nu drar jag igång en tävling i samarbete med den nyöppnade salongen Fru Quist i Katrineholm. Jag kommer lotta ut tre presentkort på gratis klippningar (värde 380 kr st).

Annons


Det enda du behöver göra är att motivera varför just du ska vinna denna klippning! Inte klippt dig på länge? Shoppat upp alla pengar på julklappar? Ge mig en motivering! :D Alla kan vara med! Killar som tjejer, unga som gamla.

Det är inget tvång att du ska bo i Katrineholmsområdet. Men det är ju helt klart en fördel eftersom salongen är placerad där. Tävlingen pågar fram till den 31 december 00.00. OBS! Glöm ej att ange namn och mailadress i kommentarsfältet tillsammans med din motivering, om du inte vill lämna mailadress, maila mig på [email protected]

Jag kommer att lotta ut hela 3 vinnare!
Lycka till!

Fru Quist
Köpmangatan 12 (inne på gården)
Katrineholm
Telefon: 0151-18856

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com


AnnonsLaddar