Annons
Annons


Talkshow


Sitter på tåget på väg till vår kära huvudstad! Väl framme ska jag bege mig till Riddarholmen där de riggat upp en scen (vid gamla riksarkivet). Det ska byggas en stor ungdomsgård där, eller något sådant.

Annons

Det är 50 rum, så det kommer ta ett tag att renovera allt, rättare sagt 1 år, för det är just vad de firar idag – att de ska öppna om ett år! Det var faktiskt en gammal bekant som hörde av sig till mig, han har tidigare bott i Göteborg och jobbat som skådespelare.

Han heter Philip Martin, och har nu fått jobb på detta stället, som kommer att kallas för Palatset. Philip kommer att agera host under talkshowen och vi som ska bli intervjuade (förutom jag) är bl.a. mina bekanta från andra avenyn – Filip Benko och Jonas Bane (som har en blogg här: finest.se/inteokej) och även Idol-Alice (finest.se/alicesvensson)! Så det är en riktig finestbloggare-talkshow idag Jag ska även sjunga en trudelutt! Oooj… nu måste jag hitta en toa eftersom jag spillde lösögonskugga över hela mig. Ingen bra kombo att sminka sig på tåget, fan…

Haha typiskt mig!!

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com


AnnonsLaddar