Annons
Annons


Svenska hjältar-galan imorgon


Imorgon ska jag på Svenska Hjältar-galan på Cirkus. Haft lite småpanik inför vad jag ska ha på mig.. är ju hemma i Vingåker så tog en sväng ner till Vingåkers Factory Outlet för att se om jag kunde hitta något. Finns ju tuuusentals klänningar där, men jag var trött och hungrig så jag gav upp. Det fick bli ett par skor istället! Jag har länge letat efter de perfekta svarta pumpsen, ni vet sådana där klassiska. Jag får ju dock skavsår och kramper lika fort som jag ställer mig upp i vissa klackar, så det är inte lätt att hitta ett par som är sköna. MEN, nu hittade jag ett par som hade en liten platå! 10 cm klack, inte sådär suuuperhöga som vissa klackar är.

Annons

Sen fick jag låna en klänning av min syster, hur tajt som helst. Kommer inte få nått blod till mina händer.. Men nu ä jag redo för fäst! En riktig juldonna.

IMG_0554

IMG_0552

2014-12-07 22.55.53 IMG_0556AnnonsLaddar