Annons
Annons


Surfa inomhus i Sälen


Alltså wow vad kul det var! Igår åkte jag, Sean och Kika till Experium i Lindvallen, och testade på att surfa inomhus. Det var inte helt enkelt, och om man inte lyssnar ordentligt på instruktören (som jag) så kan man göra illa sig.. jag vill ju bara köra igång, haha. Så.. det första jag gör är att landa rakt på knäna, andra gången flyger jag in i väggen och slår i huvudet och slår ut en tandflisa och lite senare lyckades jag landa på mage och rafsade upp ett köttsår på magen. Min smärtgräns är ju dock rätt hög efter allt mitt simhoppande så det stoppade inte mig.. men ett tips är alltså att lyssna lite bättre på instruktören, he-he.

Annons

Detta MÅSTE provas om ni åker till Sälen, SÅ värt det. Efter det tog vi en simtur utomhus i varmvatten och avslutade sedan i saunavärlden.

Skärmavbild 2014-11-30 kl. 23.16.27

Full fokus!Skärmavbild 2014-11-30 kl. 23.16.42

Och här flyger man upp när man ramlar, och golvet där var rätt hårt, och väggen var i och för sig lite vadderad.. men det blev ändå som en käftsmäll när jag åkte in i den. Knepet var att vända sig innan man landade där uppe.. men det tog ett tag för mig att inse det, haha…

Skärmavbild 2014-11-30 kl. 23.14.27

Och här har ni mig med mitt fina brännmärke.
Baddräkten kommer från märket Moeva London.AnnonsLaddar