Annons
Annons


Stockholm och nyårsklänning


Nu är jag tillbaka i Stockholm, behövde verkligen mitt Vingåkersrehab kände jag! Ja, eller minus min blåa näsa så klart, men ja.. jag hade lika gärna kunnat vurpa på en isfläck. Så det var ju tur att det var inomhus.. (man måste vara positiv, eller hur? he…he).

Annons

Idag har jag hjälpt Kevin att sätta ihop en IKEA-soffa i hans nya lägenhet. Jag är en riktig KUNG på att pussla ihop saker har jag märkt. Han hann inte med i mitt supersnabba byggande. Fast jag blir rätt manisk.. jag kan inte ta en paus och ”chilla”, utan om jag påbörjat något så vill jag bli klar. Har fasiken ont i mina fingrar från allt muttersnurrande.

Sedan har vi lagat mat hemma hos mig, gjorde en av mina favoriträtter ”Pulled Turkey a la Orange”. Alltså det är så gott så jag smäller av!! Sedan såg vi en ungdomsfilm på Netflix, ”Angus, Thongs and Perfect Snogging”. Haha alltså, den är ju rätt B, men det är meningen. Jag älskar den humorn i alla fall!! Och den där jäkla katten hahah.

Ja, imorgon är det som sagt nyår. Och nej, jag har så klart inte fixat nyårsklänning…. så jag hoppas att nån trevlig butik har öppet så jag åtminstone kan känna mig lite fin och ny med min blåa näsa… I annat fall tar jag bara någon jag haft förut, orkar egentligen inte hålla på / en trött Ellen

Angus-Thongs-and-Perfect-Snogging-2008-Hollywood-Movie-Watch-OnlineAnnonsLaddar