Annons
Annons


Spontana ligan och gala


Hej hopp galopp! Måndag igen, 2:a advent – hur sjukt? Jul om två veckor. Jag har inte köpt en enda julklapp, ingen julstjärna eller adventssljustake och vi har inte någon gran… Jag vill fasiken ha en gran i år, jag har aldrig haft en i min egna lägenhet. Får se om jag hittar någon, jobbigt bara om jag ska konka på den hela vägen hem, köpa julgransfot och sedan stå och såga bort kvistar. Weeell.

Annons

I veckan var ju jag och hälsade på i Köpenhamn (min pojkvän kommer därifrån), ja, eller han är ju ifrån Odense men har bott i Köpenhamn i sina äldre dagar. Vi tog tåget dit.. fleeeeera timmar tog det. Mike tycker det är det bästa alternativet, för då kan han sitta och jobba 6 timmar oavbrutet. Jag var inte lika imponerad.. speciellt inte på hemvägen då chauffören bestämde sig för att gasa på lite extra för att hinna ikapp de 20 minuterna tåget var försenat. Det slutade med att jag satt och hulkade på toan… och när jag väl kände mig lite liiite bättre, tänkte jag att det är nog bra om jag äter något. En macka med sillröra? Smart.. typiskt mig. När det sedan var 1 timme kvar till Sthlm och de ropade ut i högtalarna ”nästa station Katrineholm” petade Mike på mig och sa ”ska vi hoppa av?”. Jag tittade på honom, tänkte kort, och svarade ”ja!”. Så vi rafsade ihop alla våra grejor, hoppade ut och ringde Amanda på perrongen och sa ”Vi är i Katrineholm, kom och hämta oss?”. Spontana ligan. Haha.

I lördags åkte vi hem och till Sthlm, då det var dags för Social Media Gala. Jag var ju nominerad i kategorin ”Bästa Instagrammare”, jag hade dock på känn att min chans mot Penny Schulman var rätt liten.. Och jag hade rätt. Men jag älskar att kolla på Pennys videor så jag blev bara glad för hennes, ja, eller hennes pappas skull blir det väl. Jag är inte så säker på att hon förstår riktigt vad det är hon är med om.. Vet inte om det är bra eller dåligt heller? Sett några diskussioner om det, men jag menar, det finns ju en hel drös med barnskådespelare? Klart jag själv har ställt mig frågan också, men jag tror jag hade gjort samma sak om jag hade fått barn. Hypen blir ju så klart större när det är på sociala medier men.. jag vet inte. Med tanke på att Schulmans är vana vid uppmärksamheten så vet ju de hur man ska ta det. Dessutom så är jag 100 % säker på att om de märker att Penny inte mår bra av det, så kommer de sluta direkt. Sen känner jag lite att.. fasiken, vad är grejen med att lära en förälder hur man ska uppfostra sitt barn genom kommentarer på Internet? Blir ju fan mörkrädd när jag läser kommentarsfältet på mammabloggar. Klart man kan diskutera det, men jag tror föräldrarna som känner barnet bäst av alla vet vad ens barn mår bra av och inte.

Skärmavbild 2015-12-07 kl. 08.46.31

En bild på mig och Mike på röda mattan. Bilden är tagen av Herman Caroan.

Klänningen jag har på mig kommer från Rebecca Stellas egna kollektion, halsbandet från det svenska märket Caroline Svedbom och väskan har jag köpt på Primark i London för några år sedan.AnnonsLaddar