Annons
Annons


Snövitpremiär om mindre än 2 veckor!


Aooowaaaah. Jag glömmer hela tiden bort att blogga!! Blir tokig på mig själv. 

Snövit-repet har i alla fall börjat, andra dagen nu. Och idag var första gången vi faktiskt stod på den scenen där vi ska köra, med all scenografi. Det känns på riktigt nu!! Det är ju bara 10 dagar kvar nu!? Det är helt galet!!

Annons

Vad händer mer i mitt liv då? Mjaaa, jag håller på att leta lägenhet……. IGEN!!! Blir galen!! Vi får inte ha kvar den lägenheten vi har nu, så nu står jag utan lägenhet efter januari.. blir så trött. Men nu har jag faktiskt tagit tag i det här med att köpa lägenhet, så ska på möte med banken imorgon. Men shiet vad dyrt det är med lägenhet i Sthlm..!! Synd att jag inte kan bo i Vingåker.. där ligger priset på en lägenhet för 100 000, medan en lägenhet i samma storlek går på 4 miljoner i Sthlm. Sjukt ju.. Ja, vi får se! Håller tummarna.

Nu börjar det bli kallt igen, inte lika mycket sol. Jag bara väntar på att min sedvanliga depression ska slå in. Brukar få en sån där down-period nån gång i november. Den här gången är jag ju dock lite mer förberedd, eftersom jag vet att den alltid kommer då..

Nu ska jag lägga mig och kolla på Bron. Det har blivit min nya favvo-serie! Kollat hela säsong 1 och 2, så nu ska jag börja på 3! Jag har blivit en riktig serie-galning alltså, det trodde jag aldrig att jag skulle bli..AnnonsLaddar