Annons
Annons


Sitter på kontooor


Heyylow! Hoppas ni har det braa =) Jag sitter här på Mikes kontor, har fått ”låna” en liten kontorsplats här. Det blir faktiskt SÅ mycket enklare att göra saker när man är någon annanstans än hemma. Vi har ju fått lägenhet nu, och där finns det plats för ett skrivbord! Min överfyllda hjärna behöver lite struktur. Lite svårt att hitta ett snyggt skrivbord bara, satfläsk så dyrt det är… Men detta var väl fint? http://www.furniturebox.se/sv/artiklar/alsvik-skrivbord-140-rokfargat-glas.html Ja, vi får se vad det blir, vi flyttar faktiskt redan om 2 veckor 😀 😀

Annons

På morgonen nu var jag och Mike (!) på ett litet morgonevent med skönhetsmärket Comfort Zone. Jag försöker få in Mike lite i skönhetssvängen, då jag tycker att det finns alldeles för få killar som intresserar sig för det. Men.. det går så där. Han missuppfattade mig och trodde att vi skulle gå på en ansiktsbehandling, så han rakade av hela skägget och vaknade snabbt som attan imorse.. När jag sedan sa att det var lite mer informativt så blev han inte lika peppad.. Men han hade lovat, så han fick följa med ändå, och jag tror ändå han tyckte det var lite kul =)

Nu sitter vi i alla fall här på kontoret, jag ska alldeles strax ge mig ut på ett möte, sedan till United Screens och skriva manus (måste ju göra nya YouTube-videos) och sedan ikväll in i studion och göra lite musik!

Det är nog bäst att jag ger mig av nu, ni ser mina pigga ögon.. det rimmar inte gott när ens pojkvän ska sitta och göra viktiga saker. Bus-Ellen….

12202209_10156269595900217_280010808_n12212118_10156269605910217_1679643031_nAnnonsLaddar