Annons
Annons


Rhodos!


Oh herre min skapare. Idag drar jag och Stephanie till Rhodos. Jag bokade bara flygbiljetter ned igår, sedan tänkte jag att vi tillsammans skulle boka hotell. Men näää, Stephanie låg med mobilen avstängd som en strandad val i symfonier av Summerburstångest under hela dagen. Till slut bokade vi ett hotell, dock bara två dagar, vi tänkte att vi hittar något där nere istället. Alla hotell kändes så himla oklara! Jag älskar tripadvisor, men hatar det på samma sätt. När man äntligen tror att man hittat rätt så kommer ”värsta hotellet jag bott på, åk inte hit”.

Annons

Mm, så kommer sms:et imorse kl 07.00: ”Får ej tag på han i min lägenhet så får typ dra utan saker och ngt när jag är där ifall man ska ut haha. Om jag bara kan låta ett par shorts och en topp av dig att ha till stranden typ.”

!!!????? Jag har hjärtsnurp. Stephanie är så jäkla vild alltså. Jag själv kommer med en 15 kg väska med allt möjligt. Med plåster och magsjuketabletter paketerat i en plastpåse (ja, jag har varit sååå duktig på att packa för en gångs skull). Och så ska hon komma med en handväska fylld med utspillt rouge, lite trötta tamponger, gamla kvitton med den enda packningen – ett par shorts och ett linne????

Hur ska detta gå…….AnnonsLaddar