Annons
Annons


Restaurang, leggings, nagellack och intervju


  • Jag och Amanda låg nyss och diskuterade om man fick ha nagellack på sig när man jobbar inom restaurangbranschen. Vi har fått direktiv att inte ha några färgglada kulörer, men det verkar som att man inte får ha det alls? I vilken hygiensynpunkt då? Någon som vet? Är det för att det inte ska lossna några flagor eller för att nagellacket avger någon konstig mojjsihemskgrej?
  • I snack om detta kom jag på att det inte var så längesedan jag kom på att det faktiskt stavas restaurang, och inte resturang.
    Annons

    Tokigt det där.

  • Och jag kan skriva hundra gånger att det heter LEGGINGS och inte LEGGINS. Haha, jag tror varje svensk säger och skriver leggins, fel fel fel. NG.
  • Och interVJU inte interjuv. Det uttalas intervju.
  • Väl, med ett l, inte väll.
  • Och just det, tydligen heter det flagna och inte flaga (när man solat ni vet). Sjukt va? Fick reda på det i somras! Har ALLTID sagt flaga.

Så, nu är svenskalektionen slut.
God natt på er sötkorvar!!! :D


Jag och Amanda förra vintern. Sån där hårfärg vill jag ha som jag har där, typ ljus rödbrun. Mums!

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com


AnnonsLaddar