Annons
Annons


Resa till Jönköping!


Nu sitter jag på tåget mot Jönköping där jag alltså ska sjunga ikväll! Är riktigt trött eftersom jag inte somnade förrän kl halv 3 Igår! men, så lever ju artister, även om jag faktiskt inte hade behövt vara uppe till tre… höhö.

Annons

Låtarna blev i alla fall klara igår, och det blir att träna när jag kommer fram till Hallsberg där jag ska vänta i 1 timme och en kvart. KUL! NU ORKAR JAG INTE TRYCKA IN CAPS VARJE GÅNG JAG SKA SKRIVA EN BOKSTAV! JAG BLOGGAR FRÅN IPHONEN OCH DET ÄR NÅGON BUGG. FÖRSTÅR INTE.. HAHA. SÅ FULT ATT SKRIVA SÅ HÄR! KAN NÅGON HJÄLPA MIG? NI HJÄLPTE MIG JU FÖRRA GÅGNEN MED ÄMNESRADEN TILL MMS-BLOGGERIET, SÅ NU KANSKE NÅGON FIN SJÄL KAN HJÄLPA MGI MED DETTA?

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com


AnnonsLaddar