Annons
Annons


Patong och Layan Beach


Heeej på er!

Nu befinner vi oss på ett nytt hotell, som heter The Pavilions, det ligger ovanför Patong (ca 45 minuter norrut) uppe i bergen. Även på detta hotell har vi en egen pool, inte samma utsikt som på det förra hotellet men jag klagar inte! =) Det enda jag klagar på just nu är att jag lyckats vattenskada min telefon. Jag gjorde en klassiker som jag gjort förut, hade mobilen löst i samma väska som jag la ner min stängda vattenflaska i.. Touché! Well.. jag orkar inte ens bry mig, finns inget jag kan göra. Jag är så van med klantiga saker nu så det rör mig knappt i ryggen..

Annons

Igår var vi i alla fall i Patong för första gången…. och… ja, det var en stoor skillnad mot de områden vi bott på. Men det är väl ett sånt ställe man måste upptäcka. ALLA på gatan, gamla tanter(!) och unga killar försökte få med oss på Ping Pong show. Jag tänkte att nää, men sen var det äldre nordiska par som gick dit så jag tänkte, det kanske är något man måste se! Så vi gick in. På scenen fick vi se en tjej i 40-års åldern och två som var runt 30 (om de hade varit yngre hade jag gått). Vi var där i typ 20 min, men när den ena tjejen började ploppa ut fiskar ur sin murra ner i en glasskål så kände jag bara.. nä. Det här är inte okej. Så då tackade vi för oss.

Här kommer lite bilder från igår när vi var på Layan Beach, åt mat på The Pavilions 360 bar och hängde i Patong!

DSC00417 DSC00483 DSC00471 DSC00500DSC00416AnnonsLaddar