Annons
Annons


Tecken på otrohet, fega svin


Kokar inombords nu.
Men tänkte skriva en liten lista på tecken för otrohet:

1. Mycket snack om hur andra tjejer är efter honom. ”Åh, hon är så jobbig, tycker synd om henne”
2. Visar aldrig mobilen.
3. Svartsjuka kan vara charmigt, men om den är helt obefogad är det antagligen för att han själv gjort fel.
4. Humörsvängningar. Sur och svartsjuk ena dagen, men efter han varit borta en natt ”och sovit hemma” är han supergullig.
5. Kollar din mobil. ”Aha,vem är det där?”
6. Bekräftelsebehov, tycker att du inte bryr dig om honom tillräckligt och ditten och datten.

Annons

Slutligen. Lita på din magkänsla. Fråga hellre till tjejen för att få det svart på vitt, för din kille kommer aldrig erkänna det själv (för han är antagligen en feg nolla). Tjejen/tjejerna som han varit otrogen med känner ofta det här på sig. Han kommer hata dig för det, han kommer antagligen säga att tjejen i fråga ”är så kääär i honom och bara vill förstöra”. Varför skulle HON ljuga? DET som är klassiskt däremot är ju att hon ljuger och säger att de inte gjort något, i hopp om att killen ska säga ”tack som fan, du är en ängel, jag ska göra slut med henne snart”.  Så jävla sant om man tänker efter. Sannolikheten att en tjej hittar på att de hållit på med en kille är fan så mycket lägre än att en kille är otrogen. Hur många hittar på att man hållit på med en kille? Tror antalet är jäkligt lågt. Dags att  öppna ögonen.

Edit: så klart finns det tjejer som är av samma skrot och korn.
Edit igen: detta var inte ett inlägg riktat mot killar, utan om otrohet, en reaktion på något självupplevt. Eftersom jag är hetero så blev det ”han”. Byt ut han mot hon i huvudet, enkelt.AnnonsLaddar