Annons
Annons


Orlando city ikväll, Miami BITCH tomorrow!!!


Jag lever livet härnere vill jag lova!! Tilda och jag fixade naglar, pedikyr och sedan vaxade vi ögonbrynen. Tilda bad att ta bort lite hår på överläppen, vilket slutade med att tanten smetade vax runt hela munnen på henne och ryckte loss både skinn och lite småhår.

Annons

Tilda såg ut som en skållad gris när hon kom ut med tårar i ögonen. Vietnamesen som jobbade där förstörde också hela mina bryn, så nu har jag två fjortistreck som souvernir från Nails and Spa i Kissimee…. Men! Skitsamma. När vi berättade att vi skulle till Miami så insisterade de på att vi skulle göra en brasilian waxing eftersom det är nudiststrand längs hela South Beach. Jag och Tilda höll på att SMÄLLA av. Vi tackade snällt nej till de två vietnamesiska nagelpojkarna och sa att vi kör bush-style i Sverige. Go vikings!!

Vi kom även fram till att Florida är den enda delstaten som inte har några skatter,
så vi drog bort till Premium Outlets igen och shoppade lite till…. Hahaha. Jag köpte mig ett par Reebook RunTones, så JÄKLA sköna skor! LOVE ‘em! Sista timmen fick jag panik eftersom jag inte har några högklackade med mig, så vi sprang runt överallt för att försöka hitta några. Vi fick tips om att gå till Aldo. Det låg skor ÖVERALLT i hela butiken efter att jag och Tilda varit där…. En kille som jobbade där frågade vad vi jobbade med. Jag nämnde sången och han utbrast ”are you kidding me? I’m a producer”. Han var skittrevlig, gav oss skjuts hem till vår villa och kommer snart för att droga ned oss och våldta oss. Haha. Okej, det var inget kul. Han är en bra kille, jobbar i en välkänd butik och kan prata flytande spanska (vad fan det nu har med trovärdigheten att göra) haha! Han ska snart komma och hämta upp oss, så ska vi bege oss till hans kompis studio för lite inspelningar… Efter det ska vi kolla nattlivet i Orlando City!! Tidigt imorgon bitti ska vi åka till inget mindre än………..

MIAMI!!!!!!!!!!! BITCH!

Hur?….. Ja, det vet vi inte än. 4 timmars körtid. Morgondagens problem. Vi lever i nuet och har det så jävla underbart!!!!

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com


AnnonsLaddar