Annons
Annons


Ögonbrynsguide, hur du målar snygga bryn!


Det är många som frågar mig hur jag gör mina bryn. Så jag tänkte berätta det för er! =)

Under en längre tid så förstod inte jag riktigt hur de där skönhetstjejerna fick till sina snygga bryn. För jag gjorde ju precis som dem, men ändå blev det inte lika skarpt och vingen blev ändå skittjock. När jag sedan köpte en ny ögonbrynspensel (nr 110 från Make Up Store) så gick allt som smort. Den var sååå mycket tunnare än min tidigare pensel. Så den kan jag verkligen rekommendera!! Ibland målar jag brynen med vanlig brun ögonskugga, bra att tänka på är att pudra brynen innan så det fäster. Just nu så använder jag Anastasias ”Dip Brow”, men den är ganska kladdig i början, så jag lät den stå öppen över natten så den blev lite ”hårdare” och mer lättarbetad.

Annons

Här ser ni en bild på mina bryn, före och efter jag målat dem (höger sminkat, vänster osminkat).

Ögonbryn

Så, hur gör jag? Ska försöka förklara i ord.. vilket inte är så lätt. Haha. Jag brukar först måla en ganska skarp kant under hela brynet, ju längre in mot näsroten desto mindre färg. Tänk så här: ju längre in, desto ljusare och ju längre ut desto mörkare. Om man målar mörkt hela vägen så får man en lite ”argare” look, jag tycker det är snyggare att liksom fadea ut lite. Men, måla först själva linjen underst och jobba dig uppåt eller hur man ska säga, det är mitt enklaste tips!

Som ni ser så är det ganska stor skillnad på mitt målade bryn och det utan. Så även om du tror att du aldrig kommer få snygga bryn, så går det faktiskt att måla och ”fake it til you make it”.

Ögonbrynspensel nr 110 från Make Up Store.AnnonsLaddar