Annons
Annons


Nytt hår!


Yey! Nu har jag äntligen satt i löshår igen. Jag har ju försökt alla olika typer av förlängningar, och efter ett x antal misslyckade försök känns det för första gången riktigt bra. Gör inte ont (vilket det alltid gjort) och det känns knappt. Håret heter Hairtalk och sätts i som tejp, men jättetunna så de känns knappt när man tar på dem! Sedan har jag även mörkat ned håret lite, det var så väldans ljust innan.

Annons

Det var Angelica Ejremyr som gjorde håret på mig, på ”Salong Kameleonten” (Odengatan 24). Och just det!! Om ni har vägarna förbi där så borde ni köpa den röda hårsprayen, aldrig varit med om godare doft! Alla som jag kramat undrar vad jag har för god parfym, den heter Hair Maya =)

Skärmavbild 2015-04-24 kl. 16.42.01Skärmavbild 2015-04-24 kl. 16.42.10AnnonsLaddar