Annons
Annons


Nyhetsmorgon


Imorse, ja eller nyss egentligen, medverkade jag i Nyhetsmorgon. Vi pratade om kroppshets eller mer specifikt om sådant jag tagit upp i sociala medier. Dvs bröstoperationer och celluliter. Men också om Instagram och att vi måste tänka på att de bilder som läggs upp kanske inte alltid är hela verkligheten, bilder kan manipuleras och bilder väljs omsorgsfullt ut för att få så mycket likes som möjligt.

Annons

Jag har aldrig tidigare medverkat i Nyhetsmorgon, och det var väldigt nervöst.. Jag fick typ sagt det jag ville ha sagt, men det hade ju varit lättare om det inte hade varit live och om jag suttit och pratat med en av mina vänner hemma i soffan. Men jag är glad att jag vågade i alla fall, även om jag sov dåligt både igår och inatt pga nervositet. Vi talade lite om att jag skulle framföra min nya låt också (som jag släpper nästa vecka), men jag är SÅ glad att vi inte blev klara med den i tid. För då hade jag nog skitit ner mig.. sjunga en text som blev klar för 2 dagar sen OCH prata i livesänding. Nja, ingen bra kombo.

Ni kan se klippet här i alla fall: http://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/ellen-bergström-ryter-ifrån-mot-kroppshetsen-3281593 Älskar när jag sjabblar bort mig i början och försöker vara PK genom att säga att tjejer inte bara kan dejta killar man kan ju dejta liksom tvärtom också.. haha.

Nu sitter jag på bussen, vi kom precis fram till Uppsala där vi idag ska ha två Snövit-föreställningar. Powernap blir av, typ nu, kan jag säga! Haha.

Skärmavbild 2016-01-31 kl. 10.56.20AnnonsLaddar