Annons
Annons


Ny punkt på CV:et


Som skrivet innan så har ju vi flyttat till ny lägenhet. Vid själva flyttlasset så råkade en av de nedre tätningslisterna på dörren åka loss.. Jag tänkte inte så mycket mer på det. Förrän jag låg i soffan när det var helt tyst i lägenheten… så fort ytterdörren in till huset öppnades gick en vind rätt in genom dörren och ett förskräckligt visslande ljud skar in i mina öron. Inte nog med det! I sovrummet har det blivit… ISKALLT! Och det på grund av att det inte är tillräckligt tätat..

Annons

Så jag begav mig idag ut på tätningslistjakt!! Och det var inte så svårt, jag gick in på den lilla järnbutiken och bad om värme-list-tjufräs till dörren. Hur lång list ska du ha? Frågade han och höll fram två paket, ett som såg ut att kunna räcka för att täcka hela mig själv till en tätningslist-mumie och ett som såg lite så där lagom ut. Lagom är bra, tänkte jag, och drog mitt lilla kreditkort.

Så, när jag kom hem påbörjade jag direkt mitt projekt. Kan väl inte påstå att det var varmt att stå i full blåst i minusgrader uppe på en stol på 3:e våningen och pilla på en list längs hela balkongdörren. Men jag gjorde det! Helt själv!! Men… När jag var klar märkte jag dock att….. listen hade tagit slut!!! Så den visslande dörren, som jag egentligen köpte listen för, skrålade på precis lika mycket som innan. Att gå tillbaka hela vägen till järnbutiken i den här kylan? Knappast. Såå, jag tunade upp min ingenjörshjärna på max och kom på den briljanta idén att rulla ihop tygbitar, tejpa runt, och tejpa dit. Och gissa vad?? Gnisslet är borta!!!!! Asså, jag älskar mig själv. Blev ju bara.. sååå.. himla. Snyggt!! Undrar om man ska bjuda hem kungen eller nåt? Eller typ mamma.

12305844_10156334148055217_628409360_nAnnonsLaddar