Annons
Annons


NEJ VI HAR INTE PUMPAT LÄPPARNA!
Sedan måste jag bara få berätta för er
att jag och Amanda INTE har fixat läpparna. Det finns en gelégroda, ni vet den gröna jättekladdiga. Den funkar som lim, och sedan kan ni nog lista ut resten

Annons

! Haha. Lite kul med kommentarerna jag fick i alla fall, och hur sjukt det var hur människor tar en som totalt slutkörd i huvudet när man pumpat läpparna. Jag blev helt plötsligt tagen som världens bimbo. Lite komiskt det där……. Men det har garanterat varit en liten snackis kring detta, jag hoppas att min morfar förstod att det var på skämt, haha (han läser min blogg dagligen). Och det är flera som kommit fram till mig och bara ”men, hade inte du..?”

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com


AnnonsLaddar