Annons
Annons


Nån som kan hjälpa till att sälja på Tradera?


Ja, hur många gånger har man inte tänkt, vad SKÖNT det hade varit om någon som var bra på att fota kunde lägga upp dina saker du inte längre vill ha på Tradera? Alltså, det här jag kommer skriva om nu, kan vara det mest genialiska på länge!! Du går in på deras hemsida (sellpy.se) och sedan beställer du hem en påse, den är lika stor som en blå IKEA-kasse ungefär. Sedan fyller du den med saker som du vill sälja, du kan även lägga i sådant som du inte tror kommer kunna säljas – det skickas till välgörenhet.

Annons

För hur många saker har man inte som man känner att, åh, den här var ju så dyr, och jag har knappt använt den, vill inte bara ge bort den.. Så lägger man det på hög. Men hur ofta lägger man upp det på Tradera/Blocket sedan?

I alla fall, du fyller påsen och sedan går du in på ditt Sellpy-konto och beställer upphämtning. Du får en tid t.ex. mellan kl 10-13, så ställer du påsen utanför dörren och sedan hämtas den upp! Kläderna stryks och fotas, sedan lägger de upp det på Tradera!! Du får 50 % och de tar 50 % av försäljningen. Du får som en egen shop där du kan hålla koll på försäljningen och också dela det med dina vänner!

Just nu har jag skickat iväg en hel drös med saker som nu säljs på Tradera, ni hittar sakerna på denna länk: http://www.tradera.com/search?q=ellen%20bergström&categoryId=0

Alltså hands up för er som startade den här tjänsten!! TACK!!!! Och min pojkvän tackar också, det blir liksom liiiite mer plats hemma nu 😛

Skärmavbild 2015-12-12 kl. 18.51.26 Skärmavbild 2015-12-12 kl. 18.51.20AnnonsLaddar