Annons
Annons


My day


Jaiiisus vad trött jag är! Har jobbat på fiket idag, ganska soft dag ändå. Kan ju kanske bero på att jag fick jobba med världens bästa Amanda? Efter jobbet tog jag mig en riktig ”fixar-runda”, köpte mig en ”rid”-jacka från H&M (ni vet Barbour liknande som glänser lite – ska få den när jag fyller), små plastflaskor att ha med på resan & fylla med, ja, balsam, body lotion – you name it, vakuumpåsar (så jag kan shoppa järnet) & en sån där väska att ha på magen (h-a-aa-haa).

Annons

Sedan köpte jag en blondering på rean, den har jag använt förut och den är klockren!!

Och nu har jag kastat i mig mat efter detta helvetespass
jag nyss var på! Helt slut i hela kroppen! Jag ska bannemig gå och lägga mig tidigt ikväll!! En gång för alla!!

Lyssna på den här lilla hiten med Lena PHAnnonsLaddar