Annons
Annons


Mustig kyckling, USA, framgångar och Stockholm


Nu har vi tryckt i oss julmustkyckling, jag vill inte påstå att det var någon smaksensation i sig. Det smakade julmust, sött och konstigt. Men nu har jag testat det i alla fall, och vill inte testa det någon mer gång i mitt liv! Kan ju vara bra att veta!

Annons


Nu sitter Emma uppfixad från topp till tå med ett vinglas framför sig. Hon ska gå på kroggalan här i Karlstad. Jag känner mig väldigt trött och seg, och inte alls sugen på utgång. Men vem vet vad som händer? Jag brukar aldrig vara omöjlig. Å andra sidan är jag en av världens tröttaste tjejer och ääääälskar att sova!

Hon vill höra allt om min underbara USA-resa, skippar förfesten och låter vinet rinna ned medan jag berättar allt galet & kul som hänt!! Jag och Tilda har varit med om så sjuka grejer så ni förstår inte. När jag hör vissa låtar här i Sverige får jag en tår i ögat, tänker tillbaka på när vi satt i Margarets Range Rover i våra solglajjorAnnonsLaddar