Annons
Annons


Morgonstund med kiss och bajs


Jag brukar alltid njuta av frukosten, men just denna morgon känner jag bara en sådan ilska och besvikelse i magen! Blä, det är inget skojigt alls. Förhoppningsvis får bilradion mig på andra tankar.

Annons

För visst är det underbart med musik? Musiken hjälper!! Jag önskar att jag kunde få släppa en sån där feel good-låt någon gång, som man bara kan sätta på, sen är allt bra igen! Så klart är väl livet kanske inte så lätt, men det skulle inte vara helt fel om det var så heller =)

Jag har leverpastej under naglarna. Skitäckligt.
Och kaffet hade stått framme sedan mamma gjorde det imorse, beskt och äckligt. Vi får hoppas på att mina kalaspuffar smakar godare! Förresten, nu kanske ni tycker jag är äcklig, men visst luktar det äckligt när man kissar efter att man ätit kalaspuffar?? Det är precis som när man tar penecellin, då luktar kisset också äckelpotta. Haha, men fy vad konstigt det kändes att skriva om kiss. Kiss och bajs. Äh, nu får jag sluta vara så präktig. BAJS.

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com


AnnonsLaddar