Annons
Annons


Många bollar i luften


Shit, det är ju helt galet hur tiden springer iväg. Det är redan den 15 december!? Om 9 dagar är det jul.

Jag befinner mig just nu i en väldigt stressig period i mitt liv. Försöker bena ut vad det är som ligger och pressar på, men det är som att jag inte riktigt kan slappna av. Väldigt många bollar i luften just nu.. sen bor jag ju också inneboende hos en kompis, vilket gör att det aldrig känns som på riktigt ”hemma” om ni förstår. Förhoppningsvis så har jag fått en lägenhet som jag kan flytta in i efter jul, ska ringa ett samta nu ikväll. Jag hoppas verkligen att det kommer lösa sig! Jag sover liksom på en soffa nu.. ja, eller i en bäddsoffa. The glamourous life of Ellen Bergström, haha. Allt löser sig till slut, och livet består av upp- och nedgångar, så det är inget jag skräms av.. egentligen så är ju inte detta en traditionell down, för ofta brukar det vara att jag har panik för att jag inte har något att göra. Nu är det tvärtom istället..

Annons

Just nu ser jag fram emot julen hemma i Vingåker, och att umgås med mina fina vänner och familj <3

Skärmavbild 2014-12-15 kl. 18.21.04AnnonsLaddar