Annons
Annons


Lite längre i Åre…..


Sorry för så kass uppdatering. Men har varit fullt ös här kan jag säga! Spontanitet utan dess like. Jag träffade två tjejer från Västervik, Klara och Malin, som jag klickade med som tusan! Så istället för att åka hem i fredags.. skulle jag åka hem imorgon.. Meeeen.. så träffade jag en till tjej, Martina, som ville att jag skulle stanna, så nu har jag bokat om flyget till onsdag! Hahaha. Alltså jag orkar inte med mig själv.

Annons

Mmm – och just det!! I morse när jag satt på toa, så hade jag mobilen i handen OCH LYCKAS TAPPA MOBILEN I TOAN! Jag bara rev ner handen rakt ned i toan och plockade upp den. Alltså. Jag höll på att smälla av. Den började blinka i alla regnbågens färger och visade massa rutor. Fanns inget ris, så la ned den i ett paket med flingor från Paulins, hahaha. Sedan körde jag den i ugnen lite också.. till slut kunde man urskilja den riktiga skärmen, men touchen funkade inte. Mitt liv gick i passé… alltså att vara i Åre utan mobil, åka i backen, tappa bort varandra osv… efter 4 timmar funkade den helt plötsligt!?? Jag och mobiler…. eh.

Skärmavbild 2015-04-04 kl. 19.48.39 Skärmavbild 2015-04-04 kl. 19.50.12 Skärmavbild 2015-04-04 kl. 19.50.24AnnonsLaddar