Annons
Annons


Kuddjakten kan börja!


Fan då. Jag som skulle gå och lägga mig typ 7, nu är klockan 22 och jag kommer vakna upp som en mumie imorgon. That sucks!!! Dessutom har jag skitosköna kuddar. Jag ligger och sover med mina ”prydnadskuddar” + en jäkla kudde fylld med små bomullsbollar (ni vet vad jag menar).

Annons

Vart har mina kuddar tagit vägen? Jag köpte ju två dyra jäkla kuddar för inte så längesedan. Vad har jag gjort med dem? Kan kuddar springa iväg? Hm… Jag har ju en systeryster som gillar kuddar…. Vi ska nog gå på en liten jakt tror jag……


Här har vi en bild på mig och Sebastian från i tisdags på Soap Bar (bloggar på www.basc.se) han var så otroligt trevlig den killen! Tummen upp för sådana människor!!! Dessutom skrev han så fint om mig i sin blogg, klicka er in där och läs =)!

Sen måste jag ju passa på att skriva att jag ÄLSKAR mina rosa läppar. Det ska jag fortsätta med!! Pink is hot! Det läppstiftet jag har kommer från Nivea, det var någon designer som hade gjort det….. Fan, har det inte här och orkar inte springa upp och hämta det heller! Jag ska visa er imorgon!! Ska börja blogga om lite skönhetstips och så hade jag tänkt, jag är ju sjukt intresserad av smink och sånt töntigt!!

Gjorde en ful videoblogg där jag visade hur jag sminkade mig häromdagen, men haha, jag skrattar ju så jag dör åt mig själv så jag kan inte lägga upp den. Om ni tjatar så kanske… Men ni kommenterar ju aldrig längre?! Så se till att göra det nu snart!!!!! Skriv nått bara! Haha. Vart ääär ni? Känner mig lite ensammen här i all text..

P.s. kommer upp en tävling snart som är riktigt nice!!
GOD NATT!

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com


Annons



Laddar