Annons
Annons


Kryssning och föreläsning


I helgen så var jag iväg på CHIC’s kryssning, jag föreläste på lördagen. Det kändes som om jag var tillbaka i skolan igen när man skulle hålla föredrag, den där nervösa känslan och rädslan för att man ska säga fel eller tappa bort sig. Det gick bra trots allt, och det var en sån skön känsla efteråt!! Allting handlar bara om träning och att vara väl förberedd.

Annons

Vi åkte i alla fall med Viking Line Cinderella, en sån 24-timmars kryssning till Åland och tillbaka. Rummet vi bodde i hette ”Lyx”, vilket var en dubbelsäng med lite större badrum med duschkabin och fönster ut mot vattnet. Ofta tror man att kryssning endast innebär fylla, tax-free och karaoke – men som med allt annat så blir det vad man gör det till. Maten var grym!! Kan rekommendera restaurangen ”Seaside” och deras pepparstek av oxfilé – mums!! Sedan kan jag också rekommendera att ta ett annat rum än det vanliga ”A2”-hytten, det gör hela vistelsen, tycker jag, att ha ett lite finare rum! Sen har de ju spa-avdelning också.. tyvärr så bokade vi så sent att det inte fanns tillräckligt med tider. Så det kan också vara en idé att se till att boka innan =)

Så stort tack till Charlotta Flinkenberg, CHIC, Viking Line och så klart – alla ni CHIC-kryssare som följde med och förgyllde resan <3

Skärmavbild 2015-10-05 kl. 15.31.22 Skärmavbild 2015-10-05 kl. 15.31.41Mike blev lite trött efter att ha umgås med alla 100 tjejer..
bara efter en timme låg han så här på rummet haha.

 AnnonsLaddar