Annons
Annons


Knight and day & lök


Har precis sett klart filmen ”Knight and day” tillsammans med min familj + Cissilito. Jag brukar faktiskt aldrig titta på film? Alltid om någon frågar ”Har du sett den filmen, du vet…?”. Innan de ens ställt frågan svarar jag

Annons

”Ledsen, kollar aldrig på film”. Och om jag väl sett en film så har jag nästan aldrig sett slutet eftersom jag vid det laget redan slocknat. Tröttast i världen…

Nej! Jag måste rycka upp mig när det kommer till filmfronten!! Fler filmer till Ellen! Efter att ha sett denna film (missade dock slutet, host) så blev jag galet sugen på att spela Cameron Diaz roll i filmen. ÅH! Gud vad roligt det skulle vara att få göra en film!! Drömjobbet ju.. Ja, eller, ett av dem.

https://ellen.baaam.se/wp-content/uploads/sites/25/2013/10/knight-and-day-2.jpg
7/10 miladysar

Stinker lök i munnen efter all dipp jag tryckt i mig. Så jäkla äckligt med lökdoft i munnen – både på sig själv och på andra. Speciellt på andra. Euuugh! Lök sitter kvar så jäkla länge också. Mina fingrar stinker t.ex. fortfarande lök efter mitt pastasåsgörande tidigare idag, är det bara jag som lider av detta lökproblem? Fast lök är ju bra gott…

Eeeeh, snackelisnack, bäst att sova. Imorgon är det modevisning för Tildas mammas nya salong!
Och jag ska gå hårmodell. Weho!! Ska lägga upp lite bilder på salongen imorgon, helt GALET fin!

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com


AnnonsLaddar