Annons
Annons


Karlstad och bilder från event


Efter föreställningen i Karlstad stannade jag kvar medan de andra puttrade med bussen till Sthlm. Jag åkte hem till min kompis Linda Rangfeldt (vi som var med i gruppen KICK). Så jag sov över där och lekte med hennes dotter Tyra och sen pratade vi gamla minnen. Hur mysigt som helst!

Annons

Och igår åkte jag till Sthlm och på kvällen gick jag och Mike på Scandic Continentals invigning. WOW, vilket hotell! Ligger precis mittemot Centralstationen =) Vi fick även chansen att sova över, supermysigt!! Det blev dock ingen frukost, för jag råkade sova för länge.. Oopsi! Tack Wonderland och Mia Jorpes för inbjudan <3

unnamed-1 unnamed

Skorna jag har på mig kommer från Clarks, och jag kan varmt rekommendera dem till er som lätt får ont i fötterna av högklackat. Köpte dem på Nilsons tror jag! De är inte så där förskräckligt höga, utan alldeles lagom och har en jättebra sula som gör så att de sitter som en smäck. Betalade runt 1000 kr för dem om jag minns rätt.AnnonsLaddar