Annons
Annons


Kalkonfäst ju!


Hej korvungar! K-korvungar..? Ah jag vet inte.. haha.

Jag är lite trött i mina ögon, har haft 3 dagars föreställningar på raken med Snövit. Det tär på krafterna vill jag lova.. Arg, rädd, superglad, ledsen, sen död och till sist kär. Många känslor ska fram under 2 timmar. Dessutom två föreställningar om dagen! Men.. fasiken så kul det är nu! I början var det mest läskigt och ångestfyllt, men nu har jag kommit över min scenskräck – det trodde jag aldrig.

Annons

Jag och Mike kom nyligen hem från ICA, vi hyrde en bil. Jaa, det har jag glömt att tipsa er om! DriveNow, det är en tjänst, finns även liknande som heter Car2Go. Först måste man registrera sig och få ett kort hemskickat! Efter det är det ba å kör! Man letar fram en bil i appen (finns typ 160 bilar i Sthlm tror jag), bokar den och går till den. Fram på bilen sitter det sedan en kortläsare (jag tror även man kan öppna bilen från appen, men det har jag aldrig gjort) och så lägger man kortet på läsaren, och VIPS så öppnas bilen. Man trycker in en kod och sen får man köra! De 20 första minuterna är gratis, det var det i alla fall när jag registrerade mig. Sen kostar det 4,50 kr i minuten, i priset ingår det parkering och bensin. Tycker det är så jädrans smart!! Aja, nog om det. Vad långt det blev.. i alla fall, vi hyrde en sån där bil och åkte och inhandlade massa mat inför morgondagens nyårsmiddag!! 

För jaaaag ska göra kalkoooon!!! Haha. Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag gett mig in på.. Men hur svårt kan det vara? Det enda jag minns är att Mr. Bean skulle göra kalkon, men då satt den väl mest på hans huvud? Ah, I dunno. Till förrätt ska vi äta toast skagen = lätt. Och efterrätten smackade jag ihop nu, cheesecake med lite blåbär i glas, in i frysen bah = lätt. 10 pers blir vi imorgon, lite osäker på om min kalkon kommer räcka.. För den är inte lika stor som Beans?? Har gjort nåt slags örtkryddat smör med tranbär och aprikoser i alla fall, det står i kylen. Och det ska läggas UNDER skinnet, inte inne i kalkonen. Det berättade Niclas Wahlgren för mig idag, som är lite av en kalkonexpert! Så jag litar på honom.

Nu ska jag lägga mig inne i soffan, bredvid min pojkvän som.. spelar Fifa…… Vem köpte ett Playstation……. hm. jag.AnnonsLaddar