Annons
Annons


Julen är över…


Oj, vad fort allt gick. Rafs rofs! Har varit i Danmark (åkte dit den 19:e) och kom hem den 23:e. Vi var och firade jul med Mikes familj och det var första gången jag träffade hans pappa och syster, hans mamma har jag träffat i Sthlm innan. Jooo, kan erkänna att jag var liiite nervös, mest för att jag var rädd för att inte förstå ett smack av vad de sa. Men det gick.. typ. Mike fick ju översätta en hel del. Det är så sjukt att danska är så olikt svenska?? När jag läser danska så förstår jag, men när jag hör det…. wääh. Går inte, haha. Vi var i alla fall i Odense, supermysigt, HC Andersens hemstad ju =) Först bodde vi på en luftmadrass hos hans mamma, men efter två nätter fick Mike nog (han är ju rätt så lång), så vi tog in på hotell.

Annons

Den 23:e åkte vi hem och den 24:e åkte vi till Vingåker på morgonen, och firade julafton hemma hos mormor! Och så fick vi äta juuuulbooord, alltså, satstickan vad jag älskar julbord! Bästa är grönkålen! Haha, vet inte varför jag fått dille på det…

Jag hade köpt ett Playstation 4 till Mike, och han hade iiiingen som helst aning om att jag köpt det. Jag såg till att packa ner alla paket i en stor resväska dagen innan vi åkte, så han inte skulle märka, ”Öppna inte väskan för då kommer allt ramla ut, jag har lagt lite saker löst” sa jag för att han inte skulle öppna och se det stora paketet som jag gömt under sängen en tid. Jag köpte ett spel till, Fifa 16, så det la jag under granen. Ni skulle sett hans ögon när han öppnade det lilla paketet och såg spelet… ”Har du köpt ett Playstation????? Har du det??”. Haha. Så gick jag och hämtade det stora paketet. Jag vet inte om det var smart dock……. Hoppas han får lite tid över att pussa på mig i alla fall. Haha.

Jag fick ett par Christian Louboutin skor av Mike! Jag smällde aaav när jag öppnade paketet. Aldrig ägt så dyra skor i mitt liv! Det finstilta är ju dock att jag inte kan gå i dem. Och då menar jag.. absolut inte en chans alls! Så vi ska gå till affären imorgon och byta dem 🙂

Men hur fina är de inte att se på?

Skärmavbild 2015-12-26 kl. 21.20.14

Nu ska jag fortsätta titta på mamma och pappa som spelar Wii golf… Sååå kul.. hm. Imorgon åker vi tillbaka till Sthlm, och i övermorgon är det dags för Snövit igen. Fullt ös kommer det bli!AnnonsLaddar