Annons
Annons


”Jag svarar sedan”


Jag har ju lätt att komma in i perioder i mitt liv när stressen helt och hållet tar över mig.. det är så svårt att förklara. Men om någon ringer och frågar om vi kan ses veckan efter så bara rasslar det till i hela huvudet, jag mumlar och vet inte vad jag ska svara. Trots att jag har skrivit in vad jag ska göra i kalendern, så kan jag ha glömt något. Det är ofta så att jag pratat med någon som frågat om jag kan göra något det datumet, men så glömmer jag skriva in det. Men ändå så minns jag att det var något jag skulle göra. Ja, ni hör ju själva hur jag krånglar till det.

Annons

Eller som när jag bestämt att jag ska göra något. Som nu, då ska jag skriva ut papper till min bolagsbildning. Det skulle jag ha gjort för.. två veckor sedan. Men varje dag så står jag där, och tar inte tag i skiten? Jag bara låter det hänga över mig, trots att det endast tar 10 minuter!?? Vad är det för dumt beteende? Fakturor är också en sådan sak. Jag måste bli påmind. Känner mig som en barnunge, haha. Eller mailen…… att ha mailen i mobilen kan vara den sämsta och den bästa ”uppfinningen”. Om jag sitter vid datorn och får ett mail, då har jag ju ändå gjort ett val att sätta mig ned och därmed är det enklare att svara. Men mobilen.. den flyger ju upp i tid och otid. Överallt och ingenstans. Så läser jag ett mail, öppnar det, sedan ropar högtalaren ”nästa station..” waa wooo, här ska jag av. Sen POFF. Glömt.

Mm.. det är inte helt enkelt att vara tillgänglig hela tiden. Men det är ju något jag väljer själv. Jag har dock blivit bättre på att faktiskt poängtera att jag är ledig, t.ex. om jag är på semester. För jag måste ju också få koppla bort allt någon gång! Det tror jag är såå viktigt, men också såå läskigt för många av oss…

11421532_10155721258110217_648648790_nAnnonsLaddar