Annons
Annons


JAG HAR FÅTT NOG!!!! Vart är världen på väg?


Jag har fått nog nu! Det är alldeles för många unga som fixar läpparna, börjar trixa med injektioner i näsan och i pannan för att slippa rynkor!? Alltså SNÄLLA sluta upp med det där! Ni är vackra som ni är! Det är SÅ mycket snyggare att se naturlig ut! Efter att ha varit uppe i Stockholm nu några dagar så får jag verkligen panik.

Annons

Majoriteten av alla tjejer har pumpat läpparna! Hur kunde jag ens fundera på att testa det? Jag tycker det till och med ser avsmakligt ut på vissa!! Visst, en del passar i det, men det är få.

Och att unga bloggare gör reklam i sin blogg
för att unga ska komma in och fixa rynkorna i pannan? Eller knölen på näsan? NEEEEJ snälla sluta!!! Jag får ont i hela kroppen när jag tänker på det. Ni är vackra som ni är!!!!! Man kan fejka med andra metoder, smink kan trolla massor. Men inte injektioner och knivar! Nej nej nej!

Ja. Jag har gjort en skönhetsoperation.
Och det var i 8:an. Jag opererade in mina öron eftersom de stod ut. Jag fick två infektioner och det slutade med att mitt ena öra nu ser ut som en pirog. Anledningen till att jag gjorde det? Jag mådde dåligt eftersom människor mobbade mig för mina öron. Så jag kan tycka det är okej att göra något som man verkligen verkligen mår dåligt över! Om jag ångrar mig? Mitt öra ser ut som ett missfoster, men det är mitt öra nu, och en del av mig. Jag kan inte ångra det. Det finns där och jag accepterar det. Men jag kan ju bara tipsa er om att tänka en gång extra! Det kan gå fel.

Men nu handlar det ju bara om småsaker – om att nå perfektion. Det finns inget som är perfekt! Snälla.
Mm och silikonbröst vill jag inte ens gå in på………. ALDRIG I MITT LIV!!!!!!

Jag får ont i kroppen när jag ser Kissie slänga upp massa bilder om att hon ska fixa det och fixa det. Jag tänker på de stackars tjejerna som drömmer om att bli ”perfekt”, och som får detta inprintat i huvudet, att det är coolt att göra sådant! Vart är vi på väg? Vart fan är vi på väg…………

Slutsats: jag kan tycka det är okej att ordna något man mår psykiskt dåligt över, men inte för att bli ”snyggare”. Speciellt inte när du är 20 år gammal, om till och med yngre. 40+, jag kan förstå att det känns att bli äldre. Det syns dock ofta att man botoxat sig, vilket kanske inte är så snyggt (enligt min åsikt). MEN! Man ska aldrig behöva må dåligt över sitt utseende. Och om vi tänker efter lite – vad är det i grunden som gör att vi mår dåligt? Om vi inte vetat om att man kan ändra det så…? Ideal…… Reklam.. Kanske är det bättre att boosta upp självförtroendet innan man tar till kniven?

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com


AnnonsLaddar