Annons
Annons


Inspelning hela dagen


Oj uj aj, vad trött jag är. Har filmat för YouTube-grejer hela dagen.. började med att göra en grej med I Just Want To Be Cool (en YouTube-kanal) och sedan åkte jag hem till Frida där vi gjorde en sketch med henne, Nathalie Lemmetyinen och Klas Eriksson. Den kommer vi släppa imorgon! Det sjuka med dessa båda filmer är att de nästan är identiska!? Haha. Killarna i IJWTBC kontaktade mig igår och frågade om jag ville va med, jag sa att, attsingen jag ska filma till min egen kanal. Men sedan kom i fram till att vi skulle hinna ändå. Så skickar de manus.. jag bara.. VA? Hahahah. Hela idén är densamma!! Det handlar om hur galen man blir i ett förhållande av Instagram/Facebook och till slut får sin partner att stänga ned sitt konto.

Annons

Ja, ni får se hela grejset i morgon! Och till det där jag skrev om igår kväll, så har jag hittills fått 4 tjejer som efter blogginlägget igår kontaktat mig som också blivit lurade av den här killen.. så nu vet jag verkligen att jag gjort rätt val i att skriva ut hans namn. Han har skrivit att han ska anmäla mig, jag skrev, men gör det då. Komiskt att HAN ska anmäla? Alltså, det är ju ingen som gått ut med detta tidigare, då han har bett om ursäkt varenda gång och krupit till korset och så har de liksom förlåtit honom och tyckt synd.. För nästan varenda person har det tydligen mystiskt försvunnit pengar från jobbet där de jobbar… samband? Kanske. Mycket troligt…

Vet att jag inte borde lägga ned mer energi på detta, har absolut egentligen inte tid med det. Men jag tänker inte låta han få komma undan igen, inte efter allt jag fått reda på nu!!

Nu ska jag sova, har Partaj-inspelning imorgon..

KramAnnonsLaddar