Annons
Annons


Inget wifi på Rhodos


Ja, jag kan ju bara drömma om att kunna ladda upp några bilder här i alla fall, haha. Internet är SÅÅÅ kasst. Imorgon drar vi hem i alla fall… Först bodde vi på ett hotell vid namn Athena som ligger nära den ”blåsiga” stranden, men inte heller långt till den beachen som var bra ”Elli Beach”. Skulle rekommendera att bo nära den stranden. Athena är i alla fall inget hotell att rekommendera. Ja, eller om man åker dit för att enbart dricka och festa så är det nice, eftersom det ligger 1 minut bort från bargatan. Vi bodde bara där i en natt, sedan åkte vi till Viktors och deras hotell istället som ligger utanför, nära Kallithea. Det heter Eden Roc, och är asnice! Vi har även varit i vattenparken, den var rätt så gammal men den funkade =) vi blev som barn på nytt! Maten var dock ett stort minus, de hade tjänat på att göra en lite finare restaurang istället för att servera allt på plasttallrikar. Pizza, sandwich och flottiga pommes haha.

Annons

Gamla stan är SÅ fint, dit är ett måste att åka om man ska till Rhodos. Vi trodde ju först att Rhodos enbart var själva bargatan och fick paaaanik haha. Men det finns massa andra fina ställen att åka till =)

En restaurang jag verkligen kan rekommendera här på Rhodos heter ”Wonder”, SÅ god mat alltså. De friterade pilgrimsmusslorna var.. aaah! Han som jobbar där är halvsvensk också, så han kan prata svenska.

Nu ska vi gå och äta mat, sedan sola och ta vara på sista dagen. Hem till regniga Sverige ba!AnnonsLaddar